Spargendi lapides Harri Kivistö parlamenttiin!

Luovaa työtä, osa 19: Avarassa

"Avarassa" on fyysisen ja henkisen avaruuden pohdinnan ja ymmärtämisen (ympäri -> ymmärtää) konseptiin sävelletty lyhyt ohjelmakappale, jonka ensisijaisena kohteena on ystäväni lyhyelokuvaprojekti.  Instrumenttina ovat normaalit kirkkourut.

Viikon 31 teos: Avarassa (29.7.2010)

Sävellykseen ei ole kirjoitettu lainkaan jalkiota, vaan sellaisen saa tarpeen mukaan lisätä; kuka mitenkin tykkää steppailla. Myöskään tempomerkintää ei ole, koska se saattaisi häiritä liiaksi tilantäytöllistä tulkinnanvapautta. Liitin tällä kertaa mukaan pikaisen midi"sovituksen" (mp3), jonka funktio on vain antaa alkeellinen kuva sävellyksestä kokonaisuutena. Eli esimerkiksi mitään tempovaihtelua tai muutakaan dynamiikkaa siinä ei ole mukana. Soittotaitoisten ei siis kannata ottaa sitä erityisen vakavasti.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Eero (nimimerkki)

Ei pösilömpää.

Bach:maista otetta eli Yläkerran Isännän vaikutus huomattavissa.

Toimituksen poiminnat