Spargendi lapides Harri Kivistö parlamenttiin!

Luovaa työtä, osa 16: Cuna Curator

Olen suurelta osin pitänyt eräänlaista kesälomaa poliittisesta bloggamisesta, vaikka aiheita olisi kaiken aikaa. Kesätyö vie aikaa ja jotenkin kesällä kirjoittamiseen tuntuu olevan vaikeampi keskittyä. Kuitenkaan säveltämistä en jätä, vaikka välillä aika ei tunnu riittävän. Loppujen lopuksi musiikin työstäminen on kuitenkin minulle kovin rentouttavaa ja mielekästä.
Tällä kertaa mitään varsinaista teemaa ei ole. Edes nimellä ei ole varsinaista yhteyttä mihinkään. Tyyli alkaa olla kovin ominaista: kevyttä fuusiota jossa peruskomppaus otetaan kuitenkin suurelta osin bebopista. Introa lukuunottamatta tahtilaji ei vaihdu. Kuvioiden taustalla on tässä suurelta osin leikkiminen 11-soinnuilla.

Viikon 28 teos: Cuna Curator (12.7.2010)

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat