Spargendi lapides Harri Kivistö parlamenttiin!

Luovaa työtä, osa 6: Iris

Tämä kappale säveltyi oikeastaan jo viime vuoden puolella, käytännössä kahtena erillisenä yönä niin, että kuulokkeet painoivat lopussa korvia armottomasti. Pari yksityiskohtaa viimeistelin juuri äsken. Nimetty (nyt) kolmivuotiaan tyttäreni mukaan.

Viikon 18 teos: Iris (3.5.2010)

Kappaleella ei nimen lisäksi ole oikeastaan mitään yhteyttä Wayne Shorterin vastaavaan. Hassua muuten, että nämä ovat kirjaimellisesti kuin "yö ja päivä" - siinä missä kaikki kuulemani versiot Davisista lähtien kuulostavan unenomaisilta, tämä kappale (vaikka sävelsinkin yöllä) on niin valveilla kuin vain mahdollista. Ne keillä on lapsia ymmärtänevät nyt varmasti oitis logiikan kappaleen nimen taustalla.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat