Spargendi lapides Harri Kivistö parlamenttiin!

Luovaa työtä, osa 5: Jet Lag

Tämänkertaisen kappaleen idea alkoi toissaviikolla ja pääsi kehittymään, kun lentoni Eurooppaan (ja sieltä takaisin) peruuntuivat. Olisin osallistunut PPI:n (Pirate Parties International, eräänlainen piraattipuolueiden yhteistyöjärjestö) kansainväliseen kokoukseen Brysselissä paikan päällä, mutta tuhkapilven vuoksi jouduin tyytymään etäosallistumiseen (johon puitteet oli järjestetty varsin kohtuullisesti). Bloggasin kokouksesta ja sen merkityksestä Piraattipuolueen blogissa. Matkustamiseen varattua aikaa vapautui siis yllättäen ja käytin osan luovaan työhön, minkä tuloksena on muun muassa tämä kappale.

Viikon 17 teos: Jet Lag (26.4.2010)

Tyyli on lähinnä perinteistä bebopia, vaikka esimerkiksi harmonia ei minusta kuulosta tyylilajille ominaiselta eikä melodia ole niin impulsiivinen. Tarkoitan siis tällä, miten olen aluksi kuvitellut kappaleen toteutettavan. Soitan tätä itse paljon nuotteja synkopoidummin, mikä käsittääkseni kuuluu asiaan. Päätin tällä kertaa laittaa mukaan myös version, jossa sointuja on yksinkertaistettu. Ainahan toki kappaleisiin voi itse kukin tehdä sopivia muutoksia tilanteen mukaan. Näitä minun teoksiani saa vielä vapaasti muokata muutenkin.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Vanha demari (nimimerkki)

"Tämänkertaisen kappaleen idea alkoi toissaviikolla ja pääsi kehittymään, kun lentoni Eurooppaan (ja sieltä takaisin) peruuntuivat."

Olisit varastanut jostain auton. Ei se ole sen suurempi kuin toisen tuotannon varastaminen internetistä. Rangaistus olisi ollut lievempikin, kun olisit jättänyt auton hyvään kuntoon.

Käyttäjän kivisto kuva
Harri Kivistö

#1 Autolla ei olisi aivan ehtinyt ajoissa ja se olisi tullut aivan liian kalliiksi joka tapauksessa.

Toimituksen poiminnat