Spargendi lapides Harri Kivistö parlamenttiin!

Luovaa työtä, osa 3: Waving Still

Julkaisuprojektin kolmantena osana on pitkälti spontaanisti syntynyt sävellys; viimeistelyyn toki kului aikaa ja se vaati myös normaalia paneutumista. Nimeä piti miettiä kauan ja lopulta alkoi hahmottua sanoitustakin - todennäköisesti lisään sen jossain vaiheessa myös kunhan sekin valmistuu, tuskin kuitenkaan itsenäisenä 'teoksena' :).

Viikon 15 teos: Waving Still (12.4.2010)

Vaikka lähtökohtaisesti soittelin tätä rauhallisena balladina, se alkoi kuulostaa mukavammalta hieman nopeammalla tempolla ja siksi nostin tempomerkinnän nuotteihin. Voisin kuvitella toimivan toteutuksen niin että alku sekä loppu soitetaan rauhallisesti (varsinkin jos lyriikat ovat mukana) ja tempo kiihdytetään nuotiston lopun des-mollien aikana sooloja silmällä,tai korvalla, pitäen.

Näissä julkaisuissa tuntuu aikaa kuluvan blogin kirjoittamiseen, sanamuotojen miettimiseen, nimen valintaan sekä varsinkin nuottien muotoiluun ja niiden siirtämiseen pdf-muotoon - kaikkeen tähän miltei yhtä paljon kuin itse säveltämiseen! Näin ei toki ole; harha johtunee siitä että säveltäminen ja siinä lomassa soitteleminen nyt vain on kivaa - ja yllättävän koukuttavaa.

Teossivu

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Aino Partonen

Osaispa soittaa jotain muutakin kuin suutaan :)

Toimituksen poiminnat